LogoHeader2lat

LogoHeadermobilna

Oskar kvaliteta 2017

Nagrada “OSKAR KVALITETA 2017”

Institut za plućne bolesti Vojvodine, dobitnik je nagrade za kvalitet i poslovnu izvrsnost „OSKAR KVALITETA 2017“ u kategoriji javnog sektora, za oblasti: Procesi i usluge i Partnerstvo i resursi.

Nagradu dodeljuje FQCE- Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede R. Srbije, kao resornog ministarstva za razvoj infrastrukture kvaliteta.

Nagrada za kvalitet i poslovnu izvrsnost „OSKAR KVALITETA“ je ustanovljena 1994.g. i jedina je nacionalna nagrada za kvalitet i poslovnu izvrsnost koja se dodeljuje u našem regionu, odnosno zemljama zapadnog Balkana. Dodeljuje se u tri kategorije: 1. Realni sektor, 2. Javni sektor i 3. Organizacije van teritorije Republike Srbije.

Ovogodišnji učesnici konkursa, koji su ušli u uži izbor, ocenjivani su na licu mesta od strane stručnog tima ocenjivača. Odluku o dodeli nagrada doneo je stručni žiri, sastavljen od predstavnika državnih, naučnih i stručnih institucija R. Srbije, a na osnovu rezultata završnih ocenjivanja.

Svečana dodela nagrada je održana u sedištu Privredne komore u Beogradu. Skupu su se obratili pomoćnik ministra privrede Aleksandar Starčević, direktor za sektor industrije Privredne komore Srbije Miroslav Lutovac, direktor FQCE- Fondacije za kulturu kvaliteta i izvrsnost Vladimir Trajković, predsednik Stručnog saveta FQCE dr Miloš Jelić, kao i dobitnici ovogodišnjih nagrada: zamenik generalnog direktora NIS-a, direktor Naučnog instituta za veterinarstvo Novi Sad, direktor JP Putevi Srbije, direktor Instituta za plućne bolesti Vojvodine i direktorica Instituta za standardizaciju Srbije.

Obraćajući se skupu, direktor Instituta za plućne bolesti Vojvodine, prof. dr Ilija Andrijević je rekao:

Ova nagrada predstavlja priznanje za dosadašnji rad Instituta za plućne bolesti Vojvodine, koji postoji već 57 godina. To je dokaz da Institut ostvaruje svoju misiju i viziju na pravi način. Dobiti nacionalnu nagradu za kvalitet i poslovnu izvrsnost nije lako i dobijaju je samo najbolji. To je veliki podstrek, ali svakako i obaveza da i dalje radimo na unapređenju kvaliteta zdravstvenih usluga lečenja koje pružamo našim pacijentima. Ponosan sam na svoj tim, na sve zaposlene, jer je ova nagrada rezultat rada i zalaganja svih zaposlenih u Institutu, a ja kao direktor imam tu privilegiju da predstavljam Institut u ovom trenutku dobijanja nacionalne nagrade za kvalitet i poslovnu izvrsnost.”

 Vi[e na sajtu FCQE

FaLang translation system by Faboba

АЗУС акредитација

Више..

WSD 2021 News

Више..

WSD 2022

Више..

WSC Spotlight 2020

Више..

COVID-19 - Informacije i uputstva

Више..

Svetski dan sepse 2019

Више..

IV Конгрес интензивне медицине

Више..

TPCE

Више..

Etički Odbor

Више..

Put doktora Goldmana 4
21204 Sremska Kamenica
Srbija

Telefon: +381 (0)21 480 5100
Fax: +381 (0)21 527 960
Call centar: 066 880 5312
Imenik lekara (xlsx)

Elektronska pošta: ipbvojvodine@gmail.com
Internet adresa: www.ιinstitut.rs

PIB: 100804605
MBR: 08042462
JBKJS: 02567